Bästa jaktjackorna

Bästa jaktjackorna

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Jakt

Detta är den andra listan i min miniserie om viktiga produkter du bör investera i om du är intresserad av att börja med jakt. Jag rekommenderar dig att gå och läsa min första lista om de bästa jaktkängorna innan du börjar med denna då jag anser att kängorna är betydligt viktigare än en specifik jacka. Jackorna i denna lista kommer dock att göra det väldigt mycket bekvämare för dig när du är ute på jakt så låt oss börja med den nu!

Legendary Whitetails Jacka

Den första jackan som jag vill rekommendera i den här listan är Legendary Whitetails Jacka som är en revolutionerande camojacka som upptäcker camo-accenter i storspel och en signaturbocklogo. Jackan har ett kraftigt dukskal i 100% bomull. Det är ett tyg som är bekvämt för både sommar- och vinterkläder. Skalet är slipat för att ge en mjuk känsla och för att eliminera konstiga ljud när ärmarna gnider mot varandra. Dessutom erbjuder det utmärkta vattenavvisande egenskaper och är tillräckligt robust för att klara grov behandling. Fodret är 100% polyester, ett material som inte slitnar snabbt. Ännu bättre är det flexibelt och krymper inte. Detta är en wicking polyester, som till skillnad från billig polyester är exceptionellt bekväm och andas. När det gäller termisk komfort får du 210 gram polyesterisolering. Detta hjälper till att bekämpa kallt väder och fånga mer kroppsvärme utan att lägga till mycket bulk i jackan.

En annan önskvärd funktion är den dragkedja som är cool att bära oavsett årstid. Det ger extra skydd mot ogynnsamma väderförhållanden. Dessutom ger den en låg profil som passar för ett tydligt synfält. När det gäller förvaring har jackan dubbla innerfickor. Fickorna och den främre stängningen använder glidande dragkedjor med lätt funktion som ger enkel åtkomst förutom att garantera lång livslängd. Legendary Whitetails Canvasjacka finns i små till 5XL storlekar.

Carhartt Quilted Flannel Lined Camo Active jacka

Den andra otroligt bra jackan för den här listan är Carhartt Quilted Flannel Lined Camo Active jacka, den fungerar väldigt bra för dig överallt där du behöver gömma dig. Den har en neutral och realistisk Realtree-camo, som är mångsidig och effektiv för att blanda med verkliga effekter av naturen. Jackan har ett ankanduksskal, ett tätt vävd tyg som är väderbeständigt och maskinvättvänligt. Dessutom har den en slät yta som förhindrar rivning och snagging. En quiltad flanellfoder gör dig mysig och behaglig under de kalla vinternätter. En huva ger en känsla av stil och håller dig mjuk och varm. Denna camojacka har delade Kangaroo-fickor, som är tillräckligt stora för att passa båda händerna. Midjan och manschetterna använder ribbstickade tyger som ger stor elasticitet. Därför kan du sträcka ut dem utan risken för att riva. Carhartt camojacka finns i olika storlekar från Medium till 2XL.

North Mountain Gear Super Natural Camouflage Leafy Hunting Suit

Den tredje och sista jackan för denna lista är riktigt häftigt, en grön jaktdräkt gjort med 3D löv. Det här är en svit som ger dig en fördel med din omgivning. Det gör det genom att eliminera den mänskliga konturen medan den förblir andningsbar, lätt och kompakt. Dessutom är det fullfjädrade jaktkläder med en jacka och byxor. Jackan har två fickor med dragkedja framtill för förvaring. Den levereras med en bifogad huva för extra väderskydd. Bortsett från det får du elastiska manschetter som erbjuder en säker passform för handskar. Dessutom får du en elastisk midja för att enkelt av och på. Både elastiska manschetter och midja ger en bekväm passform för fri blodcirkulation. Denna gröna jaktdräkt känns bekväm i både klumpiga och lätta underkläder. Tillgängliga storlekar är XL och 2XL. 

Det var listan av dom bästa jaktjackorna, som jag skrev i början dessa skulle jag inte säga är högsta prioriteringen så om du bara har budget för ett par eller tre produkter rekommenderar jag inte att du köper någon av dessa då dom är ganska dyra utan istället kollar på dom andra listorna jag har skrivit och väljer någon av dom produkterna istället. För er som vill ha allt kan jag garantera att ni kommer bli väldigt nöjda med någon av dom här jackorna och som vanligt önskar jag er en bra jaktupplevelse!