Bästa jacktryggsäckarna

Bästa jacktryggsäckarna

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Friluftsliv / Jakt

Nu har vi kommit till den tredje listan i den här serien och den här är en av dom absolut viktigaste så jag rekommenderar er att prioritera den här listan högt tillsammans med listan av dom bästa jaktkängorna om du vill ha en bra jaktupplevelse. Det är otroligt viktigt att ha en bra ryggsäck så att du får plats med allt du behöver under din jakt men som inte kommer att väga för mycket och vara för otymplig. Så här är listan av några av mina favorit jaktryggsäckar!

ALPS OutdoorZ Pursuit

Den först ryggsäcken jag vill rekommendera för den här listan är ALPS OutdoorZ Pursuit, Det är väldigt lite att inte tycka om denna jaktryggsäck, inklusive dess design. Pursuit kan hålla nästan vilken båge som helst, och den är också kompatibel med flera vapenmodeller. Alps Outdoorz designade denna ryggsäck för att hålla gott om redskap, och med 2 700 kubikmeter utrymme kan du ta med allt du behöver för en dagstur eller övernattning.

Det finns också många fickor för mindre föremål, inklusive två bekvämt placerade på stödbältet. Du kommer att uppskatta den stabilitet som du får från den inre aluminiumramen, särskilt när du täcker ojämn mark. Denna ryggsäck är till och med designad med tanke på din säkerhet och den kommer med en orange regnfluga från Blaze. Detta kommer att hålla din utrustning torr och samtidigt uppfylla alla lokala säkerhetskrav. Den borstade ”raintree” -kamouflagekonstruktionen gör det enkelt för dig att smälta in i miljön, och denna ryggsäck kommer också med en ficka och öppning för en hydratiseringsblåsa.

Alps OutdoorZ Dark Timber

Den andra för den här listan är också av Alps då jag anser att dom verkligen vet hur man gör en perfekt ryggsäck, denna mycket funktionella ryggsäck kan låta dig bära dina nödvändigheter och redskap på ett organiserat och tillgängligt sätt. Det stora tillbehöret framtill som det är utrustat med, tillsammans med huvudfickan, gör det mycket enkelt för dig att bara räcka ut och ta tag i det du behöver mest. Denna produkt har också sidfickor, så att du kan ha allt du behöver till hands.

Du kanske också vill veta att Dark Timber-modellen har en nedre förvaringsficka samt en hydratiseringsficka. Om du tenderar att fylla i ryggsäcken med mycket saker, kanske du märker att den börjar hänga tungt (och skrymmande) på ryggen. Det händer inte nödvändigtvis med den här produkten eftersom du har möjlighet att använda sidokomprimeringsbanden för att göra allt så kompakt som möjligt. Enhetens kapacitet är 37 liter och själva ryggsäcken väger ungefär två kilo. En av de finaste funktionerna som den kommer med är det faktum att ett vadderat midjebälte och vadderade axelband har lagts till dess design för att göra det så bekvämt som möjligt. Som beskrivits av många jägare är det ett bra paket för dagjakt.

Timber Hawk Killshot

Den tredje och sista ryggsäcken jag vill rekommendera för den här listan är Timber Hawk Killshot, Killshot av Timber Hawk är designad med en ivrig jägare i åtanke. Den kommer i ett kamouflagemönster som gör det enkelt att smälta in borsten, och den är utformad för att vara tyst så att du inte behöver oroa dig för att skrämma byten i närheten. Liten tillräckligt för att fortsätta på smala spår, men ändå kan du bära dina väsentliga redskap denna ryggsäck kan vara precis vad du behöver på din nästa jaktresa.

Det finns gott om fickor inifrån och ut för förvaring av ofta använda föremål, och det stora inre facket är perfekt för att hålla klädbyten. Killshot kommer med kraftiga kompressionsband som ger massor av stabilitet när du bär tyngre belastningar, och snabbklipp-klippen låter dig omedelbart släppa ryggsäcken när du behöver springa eller klättra i bråttom. Det kommer också med en bekväm orange regnflue som inte bara meddelar din närvaro till andra jägare utan också håller din redskap torr. Om du ofta befinner dig fast i en treestand kommer du att uppskatta den inkluderade hydreringsblåsan. Kan hålla upp till 2 liter vatten och håller dig fuktig när du väntar på ditt byte. Designad för att imponera på seriösa jägare, det är väldigt lite att inte gilla denna ryggsäck från Timber Hawk.

Det var min lista av dom bästa jaktryggsäckarna, som sagt så är det här en väldigt viktig del av jakt så skulle definitivt säga att det är värt priset att köpa någon av dessa för att kunna få en bra jaktupplevelse. Glöm inte heller att kolla in dom andra listorna i den här serien om du är ute efter att börja jaga!